Valkosipulikapselit

Viimeksi päivitetty toukokuu 2021

Valkosipuli on yksi vanhimmista ja yleisimmin käytetyistä kansanlääketieteen aineista muinaisista ajoista lähtien. Se muun muassa torjuu sydän- ja verisuonitauteja ja on hyvä ihmisille, joilla on korkea kolesteroli. Olemme testanneet parhaat valkosipulikapselit. Lue alla oleva testi ja selvitä, miksi Skip Garlic Gold oli testin paras.

valkosipuliOsto-opas: Näin löydät parhaat valkosipulikapselit

Kun valitset sinulle parhaiten soveltuvia valkosipulikapseleita, ota huomioon seuraavat seikat:

  • Kuinka helposti saatavilla allisiini on kapseleissa.
  • Katso myös, kuinka paljon allisiinia ne sisältävät.
  • Kuinka edulliset kapselit ovat.
  • Valkosipulikapseleiden ottamisen tarkoitus.
  • Ja antavatko ne sinulle valkosipulille tuoksuvan hengityksen, tai ei.

Riippuen siitä, minkä tyyppisiä kapseleita etsit, ja mitä vaikutusta olet hakemassa, nämä yllä olevien kohtien merkitys voi vaihdella. Etsi kuitenkin aina vastinetta rahalle, ts. hinta/annos, ja kuinka paljon allisiinia yksi kapseli sisältää. Vastinetta rahalle tarkoittaa myös kuinka paljon vaikutusta kapseleista syntyy. Tämä tarkoittaa muun muassa kuinka hyvin kapseleiden aineet imeytyvät elimistöön. Joissakin tapauksissa voi kuitenkin olla vaikea päättää, mikä tuote on paras sen kannalta. Biosaatavuutta ei ole aina helppo mitata kokonaan.

Jos haluat olla varma siitä, että saat ravintolisän joka antaa sinulle parhaan vaikutuksen, voi olla hyvä valita tuote jossa on paljon allisiinia. Tässä kuitenkin ravintolisän käyttötarkoituksella on suuri merkitys, minkä lisäravinteen sinun pitäisi valita. Pieni määrä allisiinia/annos voi olla sopiva, jos haluat vahvistaa yleistä terveyttäsi ajan myötä.

Toisaalta, jos haluat käyttää kapseleita tiettyyn tautiin tai sairauteen, voi olla parempi käyttää suurempaa terapeuttista annosta. Jos sinulla on herkkä vatsa, sinun tulisi kuitenkin miettiä kuinka suurta annosta käytät ja kuinka kauan otat kapseleita.

Alla löydät meidän testivoittajat eri luokista. Voit vertailla osto-oppaan seikkoja testituloksiin nähdäksesi että tuotteet vastaavat tarpeitasi. Täältä voit myös lukea lisää testeistämme.

Mitä hyötyä valkosipulikapseleista on?

On pitkään sanottu, että valkosipuli puhdistaa verta ja on hyvä vilustumista vastaan - sekä päästä eroon niistä että hoitaa ja lievittää taudin kehittymistä, jos olet saanut tartunnan. Tutkijat kiistävät, miten se toimii tarkalleen, ja vaikka jotkut tutkijat uskovat, ettei tästä ole todisteita, toiset uskovat, että sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Mitä ajatteletkin valkosipulista, on tosiasia että se on hyvä lievittämään oireita kun olet vilustunut, eikä mikään ole niin herkullista kuin kuuma tomaattikeitto, jossa on paljon valkosipulia, mukana todella hyvä ja haiseva valkosipulileipä, kun tunnet vähän väsymystä. Valkosipulikapseleiden käytössä on myös useita etuja:

  • cancer fistEhkäisee syöpää ja voi auttaa syöpää vastaan: Tutkimukset ovat osoittaneet, että valkosipulin kulutuksen ja mahasyövän välillä näyttää olevan yhteys, koska tauti on harvinaisempaa maissa, joissa syödään paljon valkosipulia. On myös osoitettu, että valkosipuli voi vähentää eturauhassyövän ilmaantuvuutta, ja monet väittävät, että se auttaa ihmisen immuunijärjestelmää niin lievässä määrin, että se voi jopa auttaa syöpäpotilaita voittamaan taistelun tautia vastaan.
  • heart diseasesEhkäisee sydän- ja verisuonitauteja: Yksi valkosipulin tunnetuimmista ominaisuuksista liittyy vereen, eikä ole sattumaa, että yrttiä koskevat muinaiset taikauskot liittyvät veriä imeviin vampyyreihin ja demoneihin, jotka ovat peloissaan sen voimakkaista voimista. Valkosipulia on jo pitkään käytetty sydän- ja verisuonitautien torjunnassa, ja ihmiset jotka kärsivät korkeasta verenpaineesta hyötyvät erityisesti. Lisäksi valkosipuli estää kolesterolin ja verirasvojen kertymisen verisuoniin, ja vaikka se ei pysty poistamaan ainetta, se voi hidastaa asteittaista prosessia, joka saa sen varastoimaan verenkiertoomme. Iän myötä verenpaineen nousu yleistyy ja lisäämällä valkosipulia päivittäiseen ruokavalioon voidaan odottaa pitkäaikaisia ja myönteisiä vaikutuksia.

Joidenkin ihmisten tulisi välttää valkosipulikapseleita

Valkosipuli on täysin luonnollinen kasvi, jota voit syödä paljon ja pitkään puhtaalla omallatunnolla. Ne ovat suuri osa päivittäistä ruoanlaittoa ympäri maailmaa, ja sekä nuoret että vanhat syövät niitä runsaasti. Kun syöt valkosipuliuutetta kapseleina tai pillereinä, saat erityisen korkeita pitoisuuksia, ja siksi on joitain poikkeuksia joissa sitä tulisi välttää, etenkin jos olet allerginen sille tai jos käytät lääkkeitä veren ohentamiseen esim. veren rasva-arvojen kohoamista vastaan, koska sillä on tietty hyytymistä estävä vaikutus.

Sivuvaikutuksia valkosipulikapseleista

Liiallisen valkosipulin tai valkosipulikapseleiden syömisestä ei ole dokumentoituja sivuvaikutuksia, mutta jotkut ihmiset pitävät siitä aiheutuvaa hengityshajua epämiellyttävänä. Käyttäen kapseleita voit välttää juuri tämän "sivuvaikutuksen", koska on olemassa erityisesti suunniteltuja kapseleita, jotka liukenevat sen jälkeen kun ne ovat ohittaneet mahalaukun, josta hengitys ei vaikuta lainkaan. Ota aina yhteys lääkäriin, jos et ole varma sopivatko lisäravinteet sinulle.

Arvioi tämä artikkeli
Arvosana
Arvosana
Arvosana
Arvosana
Arvosana
1 ääntä, keskiarvo: 4 / 5